OKX SMS Onay Nedir?

OKX SMS Onay Nedir?

27/07/2022 23:40:10

OKX SMS Onay Nedir?

Günümüzde hızla gelişen kripto piyasasıyla beraber birçok kripto para borsası kuruldu. Bunlar en önemlilerinden bir tanesi de OKX kripto para borsası olmuştur. 2017 yılında kurulun OKX çeşitli kripto işlemleri yapmanıza olanak sağlıyor. OKX size sağladığı olanakları kullanmak için öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Oluşturacağınız hesapta sizin kişisel bilgilerinizi ve şahsi telefon numaranızı istemektedir. Peki siz aktif olarak kullandığınız şahsi numaranızı paylaşmak veya OKX gibi kripto para borsalarından mesaj gelmesinden rahatsız oluyorsanız, yapmanız gereken tek şey Anindaonay.Org adresimizden sanal numara satın alma işlemi gerçekleştirip SMS onay doğrulaması yapmanız olacaktır. Bazı işlemlerinde KYKC istemeyen OKX için sitemizden satın alacağınız tek kullanımlık numaralarla beraber şahsi bilgilerinizi ve numaranızı güvence altına alacaksınız.

Sanal Numara İşlemi Güvenli Midir?

Sitemizde bulunan +900’den fazla servis seçeneğimizle birlikte vizyonumuz ve misyonumuzda yer alan kaliteli ve güvenli hizmet anlayışımızla sizlere sunduğumuz sanal numara tamamıyla tek kullanımlık olmakla birlikte sadece satın alma işlemi gerçekleştiren müşteriye özel numara sağlanmaktadır. Sistemimizin sizlere sunduğu yurt dışı sanal numara ile birçok kripto borsası, sosyal medya uygulamaları veya e-ticaret sitelerinde güvenli bir şekilde kullanıp kişisel verilerini paylaşmak zorunda kalmayacaksınız.

Anindaonay.Org sanal numara satın alma işlemini yapmanız gereken birkaç işlem var;

  • Sitemize kayıt ol kısmından üyelik hesabı oluşturmanız.
  • Bakiye yükleme kısmından dilediğiniz banka/kredi kartınızla 3D ödeme yapmanız.
  • Yaptığınız ödeme sonrası otomatik olarak sitemizdeki hesabınıza bakiyeniz yansıyacaktır.
  • Sitemizde 10’dan fazla bulanan kategorilerimizden dilediğiniz servisi ve ülkeyi seçip satın al butonuna basarak satın alma işlemini gerçekleştireceksiniz.
  • Yönlendirilen sayfada karşınıza satın almış olduğunuz fake numara ve onay kodu bölümü gelecektir.
  • Satın alınan numarayı dilediğiniz uygulamaya ve siteye girerek onay kodu alabilirsiniz.

Anindaonay.Org’un sizlere sunduğu alt yapı sayesinde, 7 adım da bütün işlemlerinizi gecikmesiz ve başarılı bir şekilde gerçekleştireceksiniz.

OKX SMS Onay Hizmeti

OKX kripto para borsası platformunda her oturum açma işleminizde SMS olarak iletilen bir onay kodu sizden isterler. Kullanacağınız bir şahsi telefon numarası yoksa, fiziksel SİM kart yerine, mobil onay kodu için kullanabileceğiniz tek kullanımlı numaraları sizlere saniyeler içerisinde sunmaktayız. 2020’den bu yana profesyonel ekibiz ve 7/24 canlı desteğimizle beraber SMS onay hizmetimizden yararlanmanız için her geçen gün kendimizi geliştirip, siz müşterilerimize daha gelişmiş bir sistem sunmak için çalışıyoruz. OKX sitesi/uygulaması üzerinde kullanabileceğiniz onay kodu hizmetimizden faydalanmak için ilgili servise tıklayabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları ‘’Destek Bileti’’ açarak veya ‘’WhatsApp’’ hattımız üzerinden bizimle iletişime geçerek işlem yardımı alabilirsiniz. Güvenilir alt yapımızla ve ekibimizden onay hizmeti için sitemizi takipte kalın.