İngiltere (+44) Numara Onay Alma

İngiltere (+44) Numara Onay Alma

04/01/2022 17:02:36

İngiltere (+44) Numara Onay Alma

İngiltere +44 numara onay alma işlemi ile İngiltere kodlu cep numara üzerinden mobil onay işlemi yapabilirsiniz. +44 kodlu numaralar tarafından gelen aramalar İngiltere kodludur. Fakat bu aramaların İngiltere’den gelmesi ihtimali haricinde, bu tarz hizmet veren kurumlar da olduğunu bilmek gerekiyor. İngiltere yerel uygulamalarını kullanmak ve pek çok işlem için tercih edilen yöntemlerden biridir.

Mobil onay alma işlemleri, uygulamalar için hesap açma noktasında son derece etkili yöntemlerdir. Bilindiği biri, herhangi bir mobil uygulama ile hesap açmak için mobil onay almanız gerekiyor. Örnek olarak Tinder, Paypal gibi uygulamalarda hesap açarken ilk aşamada sizlere cep telefonu numaranız, sonrasında da bu numaraya gelen mobil onay kodu sorulur. Eğer kendi numaranız ile daha önce hesap açtıysanız tekrar mümkün olmaz.

Özellikle uygulamalarda hesap açma işleri ile ilgileniyorsanız bu tarz bir hizmet almanız zorunludur. Aynı zamanda fake hesap açma işlemleri, arkadaşınızı kandırmak istemeniz ya da birçok farklı kullanım alanı vardır. Güvenli hizmet veren bir site, sizlere bunları rahat bir şekilde sunar.

İngiltere Sanal Numara Alma

+44 alan kodlu bir numara satın almak için İngiltere sanal numara alma işlemi yapmanız gerekmektedir. En uygun fiyatlar ile, bu hizmeti veren platformlar üzerinden rahatlıkla satın alma işlemleri yapmanız mümkündür.

İşlemler belli bir sıralama ile yapılmaktadır. İlk olarak siteye bakiye yükleme yapmanız gerekir. Sonrasında numara almanız ve numaraya gelen SMS doğrulama kodlarını kullanmanız mümkün olur. Müşteri panelinde yer alan hizmet çeşitlerinden, numarayı hangi servislerde kullanacağınıza karar verebilirsiniz. İlgili hizmete tıklamanız ardından ülke seçimi yapabilirsiniz. Telefon numaraları tek kullanımlık sanal numaralar olmakla birlikte fiziksel olarak teslim edilmez.

İngiltere numara onay alma işlemi hakkında bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi sadece İngiltere değil, neredeyse tüm ülkeler için sanal numaralar bulunmaktadır. Bunların kullanım alanları farklıdır. Panel üzerinden gerekli olan incelemeleri yapabilir, merak ettiğiniz soruları canlı destek ekipleri ile görüşme yaparak ilgili birimlere sorabilirsiniz.