Sim Kartsız Mobil ve Tablette Whatsapp Kullanma

Sim Kartsız Mobil ve Tablette Whatsapp Kullanma

04/01/2022 17:37:00

Sim Kartsız Mobil ve Tablette Whatsapp Kullanma

Sim Kartsız mobil ve tablette whatsapp kullanmak konusunda merak edilenlere bu yazımızda yanıt vereceğiz. Whatsapp oldukça etkili bir uygulama olmasına karşın, çalışması için SIM kart ve cep telefonu numarası olması gerekir. Sizler için hazırladığımız bu yazımızda tablette ve SIM kart olmayan telefonda Whatsapp kullanımının yöntemlerini aktaracağız. Bu yöntemleri kullanmak için Google play store üzerinden uygulama indirmeniz gerekir.

Eğer çalışan bir cep telefonuna sahipseniz, uygulamayı SIM kart olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta uygulamayı açmak için akıllı telefona bile ihtiyaç duymazsınız. İlk olarak Whatsapp’ı SIM kartı olmayan cep telefonuna indirmeniz gerekiyor. Diğer cihazınız üzerinden telefon numarasını girerek ileriye basmalısınız. Numaranızı kontrol ettikten sonra tamam tuşuna basabilirsiniz. Uygulama aktif olan cihazınıza SMS gönderir. Kodu altında sonra ilgi ekrana girebilirsiniz.

Kısacası, SIM kartsız mobil cihazınızda whatsapp kullanmak için, whatsapp kullanmadığınız başka bir aktif cihaza sahip olmanız gerekir. O cihazın numarası ile uygulama kişisel hesap oluşturabilirsiniz. Fakat SMS onay siteleri sayesinde bu zorluklara katlanmadan rahatlıkla mobil cihazlarınızda SIM kart olmamasına rağmen hesap açabilirsiniz.

Sistem tarafından panelinize tanımlanan cep telefonu numarası ile, SIM kartı olmayan cep telefonu ya da tablet üzerinde whatsapp hesabı oluşturabilirsiniz. İlgili numarayı girdikten sonra anlık olarak doğrulama kodu panelinize düşer. Panele yansıyan bu doğrulama kodunu sisteme girerek hesap oluşturabilirsiniz.

SIM Kartsız Mobil Whatsapp Kullanımı

SIM kartsız mobil whatsapp kullanımı hakkında pek çok farklı öneri bulunmaktadır. Fakat sizler için bunlar arasında en güvenli ve sağlıklı olanı ifade ettik. SMS onay siteleri, kullanıcılara sunduğu yeni çözümler sayesinde pek çok açıdan avantaj sağlar.

SIM kartsız cep telefonunda whatsapp kullanımı sayesinde sadece whatsapp kullanmak istiyorsanız bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir şekilde arama almazsınız. Whatsapp destek hatları genel olarak bu tarz bir çalışma yöntemi geliştirmiştir.  Farklı yöntemleri öğrenmek ve nasıl uygulanacaklarını aşama aşama anlamak için sitemizde yer alan diğer yazıları da takip etmeye devam edebilirsiniz. Güncel ve güvenilir bilgileri sizlere sunuyoruz.